parallax background

Politika privatnosti

Informacije koje prikupljamo


Premium Hosting sakuplja različite podatke od Vas. To uključuje Vaše ime, mejl adresu, adresu za naplatu, JMBG (u slučaju registracije .rs domena) i lozinku.

Takođe, prikupljamo adresu sa koje ste došli na naš sajt, Vašu IP adresu, koji pretraživač koristite i istoriju Vašeg kretanja na našem sajtu.

Takođe, prikupljamo informacije koje su nam potrebne da kreiramo i održavamo Vaš nalog kod nas, od kojih neki mogu biti za ličnu identifikaciju, u zavinosti od Vaših potreba i potreba hostovanih podataka.

Korišćenje prikupljenih informacija


Mi u Premium Hosting-u privatnost shvatamo veoma ozbiljno. Premium Hosting neće prodavati trećoj strani Vaše lične podatke i sve Vaše podatke čuvamo u strogoj poverljivosti.

Kada je obavezno po Zakonu Premium Hosting će otkriti podatke bilo kog kupca koji je predmet istrage državnih organa. U ovom slučaju Premium Hosting će obavestiti korisnika.

Možemo promeniti ovu politiku privatnosti, s vremena na vreme. Ako napravimo promene, promenićemo datum revizije politike privatnosti.

WHOIS Zaštita


Imajte na umu da se kontakt informacije koje nam dajete koriste za registraciju domena, i javno su dostupne na mnogim mestima na Internetu korišćenjem WHOIS alata. Ukoliko želite da sakrijete ove podatke, možete aktivirati besplatnu WHOIS zaštitu u klijent zoni. Besplatna WHOIS zaštita je dostupna za sve domene osim .rs domene za koje se zaštita plaća.

Međutim, Premium Hosting besplatna WHOIS zaštita, koja sakriva Vaše lične podatke, Vas neće zaštititi od pravne odgovornosti tokom registracije domena.

Kako bismo očuvali neutralnost između potencijalnih žalbi, Premium Hosting će se ponašati u skladu sa ICANN politikom 3.7.7.3 i dostaviće informacije koje otkrivaju identite trećim licima po prijemu dokaza o vrednosti štete odnosno dokaz da je šteta učinjena.


Datum poslednje revizije politike privatnosti: 10.08.2020

Korisnički portal